China het kenteken van het douanemetaal Fabrikant

Voor altijd Embleem & Badge International Ltd.

De fabrikant van het douaneontwerp voor metaalambachten met inbegrip van kenteken, medaille, keychain, muntstukken, riemgesp, hondmarkering, enz.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
Thuis

Forever Emblem & Badge International Ltd.

Certificaten
Van Goede Kwaliteit het kenteken van het douanemetaal te koop Van Goede Kwaliteit Emaille Badge te koop
Dank u ook voor uw uitstekende dienst. Ik heb mijn personeel en partner verteld om u voor om het even welke orden van de reversspeld voortaan te behandelen.

—— Katrina Ashton

Al uw hard werk heeft in een groot product geresulteerd.

—— Jens Gregersen

Dank en ik verheug me op een zakelijke relatie op lange termijn (vooral voor jaar 2014 wanneer ik volledig - operationeel zal zijn en zal denken om tot duizend opdracht te geven

—— Rick Snyder

Ik ben online Chatten Nu

Forever Emblem & Badge International Ltd.

1 2 3
Forever Emblem & Badge International Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:FE/OEM
Aantal werknemers:5000~5200 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 100 miljoen - US$ USD 120 miljoen
Opgericht Jaar:2011
Export pct:90% - 100%

Met 29 jaar van de industrieervaring, voor altijd hebben het Embleem en Badge International Ltd. werden de aangewezen fabrikant voor metaalambachten & giften zoals kentekens, medailles, keychain enz. en allerlei militaire eenvormige toebehoren, zoals militaire knopen, medailles, riemgespen, lint weelderige het opzetten bars voor militaire en regeringsorganisaties, groothandelaars&distributor en detailhandelaars rond de wereld.

Wij zijn toegewijd om onze cliënten van verenigbare hoogte te voorzien - kwaliteit en dientengevolge ontwikkelden wij ons snel van een klein bedrijf met slechts twee werknemers aan een organisatie met 5.000 personeelsleden en 1.4 miljard maandelijkse capaciteit voor metaalambachten.

Voor de normen van betere kwaliteit, hebben wij een lood-testende machine om ingevoerd ervoor te zorgen elk van onze producten aan SGS 5000 en ENGELSE 71 normen voldoen.

Voor betere technische capaciteit, hebben wij CNC gravuremachines ingevoerd om levendige 3D verschijning voor klantenontwerp te graveren.

Voor de betere klantendienst, leiden wij onophoudelijk onze arbeiders, zowel die op de productielijnen als in het verkoopbureau op. En het is ons beleid om op e-mail van elke cliënt binnen 8 werkuren te antwoorden en onmiddellijk hun verzoeken of zorgen te richten.

Onze superieure prestaties en nadruk op sociale verantwoordelijkheid hebben wereldberoemde bedrijven zoals Disney, SEDEX, NBC-, Universele Studio's, Polo Ralph Lauren, Dienst VERITAS, Starbucks, McDonald's en meer overtuigd om ons als hun regelmatige leverancier te kiezen.

Vrij contact met ons nu om samenwerking tussen bedrijven te beginnen.

Contactgegevens
Forever Emblem & Badge International Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mark Sheu

Tel.:86-769-22900190

Fax:86-769-2290-0211

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Copyright © 2013 - 2020 custommetal-badge.com. All rights reserved.