Thuis

Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.

China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. certificaten
China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. certificaten
Wij zijn blij om met u samen te werken. Uw militaire kentekens zijn in hoogte - de kwaliteit en de levertijd zijn zeer snel. Hoop kunnen wij re-samenwerking in verder worden.

—— Margaret

Dank u voor uw aangepaste taillezak. En dankzij uw ontwerpteam, met succes werden wij het overheidsproject.

—— Leo Hammand

De onverwachte die knopen zijn perfect op ons ontwerp worden gebaseerd. En wij zouden willen volgende maand weer in orde brengen.

—— Nokal Lee

Ik ben online Chatten Nu

Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.

1 2 3
Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.
Fabriekspoort Bedrijffabriek Fabrieksstreek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Yida
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 2 million-4 million
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 80% - 90%

Conpanyinleiding:

Co. van de Hardwarejuwelen van Shishiyida, Ltd wordt gevestigd in Shishi, Fujian-Provincie, die op de zuidoostenkust van China ligt. Shishi is etc. gemakshalve gesitueerd naast de havensteden zoals Xiamen, Guangzhou, Shanghai. Wij hebben de waardevolle ervaring van meer dan 20 jaar in dit gebied. Wij hebben een fabriek die een gebied van 20.000 vierkante meters opneemt, wenden wij meer dan hoge 10 aan - kwaliteitstalenten en ongeveer 100 gespecialiseerde arbeiders.

 

De producten zijn gemakkelijk vervoerde anywhere.b Ons bedrijf in 1993 begon. Het is een uitvoerig bedrijf van vormontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop. Er zijn allerlei hardware voor uw keus, zoals kentekens voor de politie en militair, etc. voor stellen de decoratie voor kleren en de riemen, metaal, handwerk. Allen hebben in binnen- en buitenland hoogte - kwaliteit met uitstekende reputatie allebei. Vooral de riemdecoratie die reeds de norm van de verwante afdelingen in China en een andere landen hebben bereikt zijn in goede vormen en prestaties. Onze die producten zijn hoofdzakelijk voor de uitvoerverkoop, door verkoop in binnenlandse markt wordt aangevuld. De meesten uitgevoerd=worden= naar het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa, Korea, en Mongolië enz. Anderzijds, heeft ons bedrijf rijke ervaring in het produceren van de decoratie van het militaire en politiemateriaal, en wij verstrekken ook metaaldecoratie voor de individuele ondernemingen van het politiemateriaal die door het Ministerie van Openbare Veiligheid van de VRC worden gekozen. Onthaal voor uw onderzoeken en orden.

 

Onze Hoofdproducten omvatten:

De Kentekens van het handborduurwerk, Blazerkammen & Insigneskentekens. De vrijmetselaars- Schorten, Kaderkentekens/Familiekammen, Hand borduurden Kentekens, Insignes, Motief en Applique, de Geborduurde Kentekens van Nr 1 Kleding, Hoofdkussendekking, de Kentekens van de Vleugelsmanier, Geborduurde Wimpel, borduurde Vlaggen, de Kentekens van de Draadblazer, GLB-Kentekens, Militaire Chevrons, Clubkentekens, Kragen en Manchetten, Emblemen, Geborduurde Blazerkentekens, Geborduurde Banners, GLB-Vizier enz.

 

China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.

Contactpersoon: Zoen

Tel.: +86-15160337057

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)