Thuis

Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Fabrieksreis

China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. certificaten
China Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. certificaten
Wij zijn blij om met u samen te werken. Uw militaire kentekens zijn in hoogte - de kwaliteit en de levertijd zijn zeer snel. Hoop kunnen wij re-samenwerking in verder worden.

—— Margaret

Dank u voor uw aangepaste taillezak. En dankzij uw ontwerpteam, met succes werden wij het overheidsproject.

—— Leo Hammand

De onverwachte die knopen zijn perfect op ons ontwerp worden gebaseerd. En wij zouden willen volgende maand weer in orde brengen.

—— Nokal Lee

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productielijninleiding:

  Dit is onze productielijn in de fabriek. Voor elk product, zijn er bekwame arbeiders die vele jaren van ervaring hebben om het gehele productieproces te controleren.

   

  Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  OEM de Dienst:
  1. Wij kunnen met u werken om bijna om het even welke metaalambacht tot stand te brengen u kunt denken van. Ben uniek en word creatief! Als u een luxe nodig hebt, kijkt de stafmedewerker, kunnen wij helpen. Als het pret is, zouden de 2D of 3D karakters u ons willen werken aan, zouden wij gelukkig verplichten! Als u bulkorders aan een voordeelprijs nodig hebt, zullen wij het doen.
  2. Onze douane vervaardigde producten kunnen in een reusachtige waaier van materialen komen. Sommige van onze specialistenmaterialen omvatten gegraveerd of in reliëf gemaakt metaal, gestalte gegeven zachte pvc-sleutelringen, emailkleuring, leer en veel meer…

 • R & D

  R&D-Afdelingsinleiding:

  Wij hebben bijna 80 werknemers en meer dan 10 professionele mechanische technici. Onze fabriek heeft sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte, en heeft een onafhankelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam, en hangt altijd de vereisten van voortreffelijkheid aan, de professionele producten van keukenrolmachines. Wij hebben vele octrooicertificaten verkregen en het ISO-kwaliteitscertificaat, het certificaat van BV en Ce-certificaat vele jaren overgegaan.

Contactgegevens
Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.

Contactpersoon: Zoen

Tel.: +86-15160337057

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)